Με περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο Καθολικούς σε όλο τον κόσμο, ο καθολικισμός είναι μία από τις πιο διαδεδομένες θρησκείες σε όλη την υδρόγειο. Σύμφωνα με τον καθολικισμό ο γάμος είναι ένα δώρο από τον Θεό, που δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο. Ο γάμος είναι μια δημόσια δήλωση της αγάπης και της δέσμευσης, η οποία γίνεται μπροστά στους φίλους και στην οικογένεια σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία.

Στη Λέσβο και συγκεκριμένα στη πόλη της Μυτιλήνης σας δίνετε η μοναδική δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τον γάμο που έχετε ονειρευτεί στην μικρή αλλά και ιστορική Καθολική Εκκλησία Της Μεταστάσεως της Θεοτόκου στην οδό Ερμού, στην οποία βρίσκεται τμήμα των λειψάνων του Αγίου του έρωτα και της αγάπης του Αγίου Βαλεντίνου.

Το 1907, τα λείψανα του Αγίου βρέθηκαν στη Μυτιλήνη μέσα στην καθολική εκκλησία της Παναγίας. Τα είχε δωρίσει η Λουκία Θεοφανοπούλου-Bongigli στους καπουτσίνους μοναχούς της εκκλησίας και αναπαύονταν στη Φραγκοκλησιά, κάτω από την Αγία Τράπεζα!

Υπάρχουν τρεις βασικές προϋποθέσεις για το ζευγάρι για την τέλεση ενός καθολικού γάμου:
1. Ο άντρας και η γυναίκα πρέπει να είναι ελεύθεροι από κάθε εμπόδιο το οποίο θα αποτρέψει το γάμο όπως η ηλικία, ένας προηγούμενος γάμος που δεν έχει τελειώσει και ακυρωθεί, να μην είναι συγγενείς, να μην έχουν ψυχολογικά προβλήματα που δεν τους αφήνουν να κατανοήσουν το γάμο και την έννοια του. Να μην έχει υποστεί ένας από τους δύο ψυχολογική πίεση για να κάνει αυτό το γάμο.
2. Να δώσουν γραπτή συγκατάθεση πως δέχεται ο ένας τον άλλον αμετάκλητα προκειμένου να τελεστεί ο γάμος.
3. Θα πρέπει να παντρευτούνε σύμφωνα με τους νόμους της εκκλησίας έτσι ώστε να υπάρχει νομιμότητα και εγκυρότητα για το γάμο τους από την κοινωνία και την εκκλησία.

Τρόποι Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλεφωνικά: 22510 48111
6945 70 38 98

Με e-mail: info@weddinginlesvos.gr