Λέσβος…το νησί της Σαπφούς, το εργαστήρι του Θεόφιλου, η μούσα του Ελύτη!

“Πουθενά σε κανένα άλλο μέρος του κόσμου, ο ήλιος και η σελήνη δεν συμβασιλεύουν τόσο αρμονικά, δεν μοιράζονται τόσο ακριβοδίκαια την ισχύ τους όσο επάνω σε αυτό το κομμάτι γης, που κάποτε ποιος ξέρει ποιος θεός έκοψε και φύσηξε μακριά, ίδιο πλατανόφυλλο, καταμεσής του πελάγους.” (Οδυσσέας Ελύτης)

Σας περιμένουμε λοιπόν να σας ξεναγήσουμε στο νησί της αρμονίας και της ομορφιάς…στο νησί των ποιητών και των συγγραφέων…στο νησί της τέχνης και της κουλτούρας και φυσικά στην πατρίδα του ούζου, του λαδιού και του κρασιού καθώς – χωρίς να είναι σήμερα ευρέως γνωστό – η Λέσβος και στην αρχαιότητα έκανε εξαγωγές των περίφημων κρασιών της σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο! Καλώς ήλθατε στη Μυτιλήνη, την πρωτεύουσα του νησιού εδώ και 3.000 περίπου χρόνια.
Εδώ επίσης, θα έχετε την ευτυχία να περπατήσετε στα ίδια χώματα στα οποία έζησαν τον παθιασμένο έρωτά τους, οι πιο διάσημοι εραστές της αρχαιότητας…ο Δάφνης και η Χλόη !

Αυτό το ονειρεμένο νησί σας προτείνουμε και ως τον ιερό τόπο του γάμου ή της βάφτισής σας! Ιερός τόπος στην αρχαιότητα καθώς τα Ιερά των Μέσων και της Κλοπεδής ήταν από τα πιο γνωστά…Ιερός τόπος και σήμερα καθώς τα προσκυνήματά του είναι ριζωμένα βαθιά στις καρδίες όσον τα επισκέφτηκαν από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και γενικά από όπου υπάρχουν Έλληνες…

“Αν υπάρχουνε τόσοι λίγοι Κροίσοι στην εποχή μας είναι γιατί λίγοι, ελάχιστοι πραγματικά ξέρουν να βλέπουν. Πολύ περισσότερο σ’ ένα νησί όπως η Λέσβος που για να προσφέρει μια τόσο πλούσια και καθαρή τροφή στα μάτια, θα έλεγες ότι πρέπει να “ ναι κανένας τρελός ή αόμματος ώστε να μείνει εδώθε από το φως.” (Οδυσσέας Ελύτης)

lesvos-01lesvos-02lesvos-03lesvos-04lesvos-06lesvos-07lesvos-08lesvos-11lesvos-13lesvos-14lesvos-15lesvos-17lesvos-18lesvos-20lesvos-21lesvos-22lesvos-23lesvos-24lesvos-25lesvos-26

Τρόποι Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλεφωνικά: 22510 48111
6945 70 38 98

Με e-mail: info@weddinginlesvos.gr