Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα του γραφείου συντονισμού και οργάνωσης γάμων και κοινωνικών εκδηλώσεων (WIL), www.weddinginlesvos.gr
To γραφείο μας (WIL) όσον αφορά το γάμο, την ανανέωση όρκων, τη βάφτιση ή οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωσή σας έχει δεσμευτεί απέναντί σας, να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς, πάντα με φόντο το νησί της Λέσβου.

Ιδρύθηκε από ανθρώπους με 20χρονη εμπειρία σε θέματα οργάνωσης εκδηλώσεων, δημοσίων σχέσεων και υπηρεσιών φιλοξενίας και οι οποίοι γνωρίζουν καλά το νησί και τις ιδιαιτερότητές του, με στόχο να αναλάβουν το άγχος της προετοιμασίας αντί για σας και να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα. Γιατί σας προτείνουν ευέλικτα πακέτα τα οποία αναπροσαρμόζονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και τον προϋπολογισμό σας.

Εξίσου σημαντικό είναι το ότι εγγυώνται σε εσάς και τους καλεσμένους σας ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα προσθέτοντας λάμψη και αποκλειστικότητα στις ομορφότερες στιγμές σας.
Επιλέξαμε ως συνεργάτες μας τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Προβλέπουμε κάθε πιθανή αντιξοότητα (από φυσικά φαινόμενα έως τεχνικά προβλήματα) και είμαστε πάντα έτοιμοι να προτείνουμε την καλύτερη εναλλακτική λύση.

Οι γάμοι στη Λέσβο έγιναν το πάθος μας και ως συντονιστές γάμων είμαστε κοντά σας από την στιγμή που θα γνωριστούμε μέχρι τον τελευταίο χαιρετισμό μας.

Τρόποι Επικοινωνίας

Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλεφωνικά: 22510 48111
6945 70 38 98

Με e-mail: info@weddinginlesvos.gr